Woning kopen Waalre

Woning kopen Waalre

Er staan verschillende woningen te koop in Waalre en omstreken. Dit lijkt jou een ideale plek om te wonen? Aankoopmakelaar Eindhoven begeleidt je graag tijdens deze zoektocht. We zijn er voor deskundig advies. Wat mag je zoal van ons verwachten? Natuurlijk gaan we met je mee als je een woning wilt bezichtigen. We taxeren de marktwaarde van het betreffende pand en we checken de bouwkundige staat van het huis. Ook de onderhandelingen met de verkoper of de makelaar van de verkopende partij voeren wij voor je uit. We onderhandelingen daarnaast over de ontbindende voorwaarden. De koopakte wordt door ons gecontroleerd en samen met jou voeren we de eindinspectie uit. Ook het zoeken van een geschikte notaris mag je aan ons delegeren. Wil je meer over ons weten? Neem vrijblijvend contact op!

Onderzoeksplicht bij woning die te koop staat in Waalre en omgeving

Je wilt een woning kopen in Waalre en omstreken? Je hoopt zo snel mogelijk een bezichtiging af te kunnen spreken? Het is leuk, maar ook spannend om te gaan kijken of het pand jouw mogelijke droomwoning gaat worden. Wist je dat je als koper wel te maken hebt met een onderzoeksplicht? Dit is echt wettelijk vastgelegd. Natuurlijk begrijpen we bij Aankoopmakelaar Eindhoven volkomen dat je dit ingewikkeld kunt vinden. Wij begeleiden je daarom. Op onze expertise mag je vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat ook jij als koper voldoet aan de onderzoeksplicht. We onderzoeken zowel de bouwkundige als juridische aspecten van de woning.

Bouwkundig onderzoek bij woningen die te koop zijn in Waalre

De woning die te koop staat in Waalre is door jou bezichtigd? Wil je alsnog een aankoopmakelaar in schakelen? Wij staan zeker voor je klaar. Het is belangrijk om een bouwkundig onderzoek uit te laten voeren. Zo krijg je een uitstekend beeld van de bouwtechnische staat van de woning. Wij schakelen een bouwkundige voor je in. Deze expert kijkt onder meer naar de staat van het huis en of er eventueel verborgen gebreken zijn. Zijn die aanwezig, dan wordt er ook geïnventariseerd hoe het zit met de herstelkosten daarvan. Is dit bouwkundig onderzoek uitgevoerd, dan heb jij voldaan aan de onderzoeksplicht. Laat het ons weten als je kennis wilt maken. We kunnen je eventueel ook zelf even terugbellen.