tarieven aankoopmakelaar eindhoven

Tarieven


1. Starterstarief

Ben je starter en wil je een woning kopen tot 200.000,-? Dan betaal je slechts 995,-. Voorwaarde is dat je de woning al hebt bezocht en tot aankoop wil overgaan. Lukt dat, dan betaal je dus 995,-. Lukt dat niet, dan betaal je niets.

2. Vast tarief 1.500,-

Je kan kiezen voor een vast tarief van 1.500,-, inclusief 3 bezichtigingen voor de complete aankoopbegeleiding. Bezoeken wij meer dan drie woningen, dan betaal je per bezochte woning 95,- bovenop het tarief van 1.500,-. Je betaalt nooit meer dan 2.200,-

3. Prestatietarief

Een prestatietarief is ook mogelijk. Dit tarief wordt meestal gekozen als je wil kopen in een hogere prijsklasse.

Mijn honorarium is dan gebaseerd op het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom (= resultaat van onderhandelingen). Hoe groter dat verschil, hoe beter mijn beloning. Denk aan 8-10% over het verschil + een vast bedrag van 350,-. Minimum is 1.750,-

No cure, no pay dus geen risico!

Wij werken op basis van no-cure, no-pay. Dat wil zeggen dat als je gebruik maakt van de drie dagen bedenktijd en de koop wordt ontbonden, jij geen honorarium verschuldigd bent.

Moet je ontbinden omdat je geen financiering krijgt, dan vragen wij een vergoeding van slechts 250,- als compensatie voor geleverde inspanningen.

Het is gebruikelijk dat de betaling van onze factuur verloopt via de notaris.

(Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.)

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug