Tarieven aankoopmakelaar eindhoven

Tarieven

 

1. Direct Aankooppakket 1.750,-

Heb jij een leuk huis gezien? En wil je nu toeslaan? Of is er een 'bod bij inschrijving' uitgeschreven? Dan gaan wij graag samen nog een keer kijken met jou, hoe eerder hoe beter. Is het een schot in de roos en slagen wij erin een koop tot stand te brengen, dan betaal je een vast tarief van 1.750,-. No cure, no pay - geen opstartkosten. 

2. Full-service aankooppakket vanaf 2.000,-  

Kies je voor de full service aankoopdienst, dan zit je goed bij Aankoopmakelaar Eindhoven. Inbegrepen zijn de Zoekservice (je krijgt aanbod van huizen en appartementen al voordat die op funda staan). Wij coördineren en maken (onbeperkt) de afspraken voor de bezichtigen. Wij doen namens jou de biedingen - ook 'biedingen bij inschrijving'. Wij zorgen voor een waterdichte koopovereenkomst, waarin jouw belangen optimaal zijn gewaarborgd. Daarnaast zetten wij alles in gang voor de bouwtechnische keuring en het taxatierapport.

Het tarief bedraagt 2.000,- + prestatiebonus van 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke (lagere) koopsom (= resultaat van onderhandelingen). Dit tarief is voor een onbeperkt aantal bezichtigingen / onderhandelingen / biedingen. Wij vragen een voorschot Opstartkosten van 250,-      

3. Deeldienstenpakket 750,-

Je kan bij Aankoopmakelaar Eindhoven ook terecht voor ‘deeldiensten’.

Dat betekent dat je ons pas inschakelt als je zelf al een huis of appartement gekocht hebt. Wij nemen dan het stokje van je over. Er moet na de mondelinge overeenstemming immers heel veel geregeld worden, zodat je met een gerust hart de koopakte kan tekenen.

Wij controleren en adviseren over de koopakte. Wij regelen de bouwtechnische keuring, eventueel ook de hypotheek en taxatierapport en er moet een goede notaris worden geselecteerd. Zo houden we de vaart erin en zijn onaangename verrassingen uitgesloten. Met onze ervaring weten wij precies hoe te handelen en komt de koop snel rond. Want: een schriftelijke koopakte is een wettelijke vereiste, anders is er geen rechtsgeldige overeenkomst.  

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan bepalen wij samen welke diensten je het best kan afnemen en wat de kosten zijn. 

No cure, no pay dus geen risico!

Wij werken op basis van no-cure, no-pay: als de koop niet doorgaat, ben jij geen honorarium verschuldigd.

  • Iedere opdrachtgever krijgt een gratis zoekaccount, zodat je real-time bericht krijgt zodra een verkopend makelaar een woning aanmeldt in de nvm database. Let op: dat huis staat dan dus nog niet op funda! Zo ben jij een van de eersten die info krijgt over het huis of appartement. Vul het woonwensformulier in en het zoekaccount wordt geregeld.
  • Het is gebruikelijk dat onze factuur via de notaris wordt voldaan.
  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug