Tarieven aankoopmakelaar eindhoven

Tarieven


1. Vast tarief

Heb jij een leuk huis gezien? En wil je nu toeslaan? Of is er een procedure 'bod bij inschrijving'? Dan gaan wij graag samen nog een keer kijken met jou, hoe eerder hoe beter. Is het een schot in de roos en slagen wij erin een koop tot stand te brengen, dan betaal je een vast tarief van 1.795,-. No cure, no pay.

2. Prestatietarief

Gaan wij meerdere woningen samen bezichtigen, dan val je in het prestatietarief. Het tarief is dan gebaseerd op een percentage over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke (lagere) koopsom (= resultaat van onderhandelingen). Hoe groter dat verschil, hoe beter onze beloning. Het tarief is 1.795,- + prestatietarief. Wij spreken samen een maximum af. 

3. Deeldiensten

Je kan bij Aankoopmakelaar Eindhoven ook kiezen voor ‘deeldiensten’.

Dat betekent dat je ons pas inschakelt als je zelf al een passende woning gevonden hebt. Wij nemen dan het stokje van je over. Zo houden we de vaart erin en zijn onaangename verrassingen uitgesloten. Met onze ervaring weten wij precies hoe te handelen en komt de koop snel rond. 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan bepalen wij samen welke diensten je het best kan afnemen en wat de kosten zijn.

No cure, no pay dus geen risico!

Wij werken op basis van no-cure, no-pay: als de koop niet doorgaat, ben jij geen honorarium verschuldigd.

  • Iedere opdrachtgever krijgt een gratis zoekaccount, zodat je real-time bericht krijgt zodra een verkopend makelaar een woning aanmeldt in de nvm database. Let op: dat huis staat dan dus nog niet op funda! Zo ben jij een van de eersten die info krijgt over het huis of appartement. Vul het woonwensformulier in en het zoekaccount wordt geregeld.
  • Het is gebruikelijk dat onze factuur via de notaris wordt voldaan.
  • Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug