Voordelen aankoopmakelaar

Voordelen aankoopmakelaar

Een vraag die wij vaak krijgen van mensen is: wat is nu de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar? Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar? Goeie vraag! 

Een belangrijk voordeel is dat een kandidaat koper met een aankoopmakelaar een sterkere positie heeft dan een kandidaat die alles op eigen houtje doet. Het speelveld is evenwichtiger met een aankoopmakelaar. Er staan dan immers twee professionals tegenover elkaar (de verkoopmakelaar en aankoopmakelaar). De aankoopmakelaar wekt vertrouwen bij de verkoper; het aankoopproces verloopt hierdoor soepeler. Soms moet je onder hoge druk beslissen of je het huis wil kopen. De aankoopmakelaar behartigt de belangen van jou en niet die van de verkoper! 

De voordelen van een aankoopmakelaar op een rij 

  • Een aankoopmakelaar is objectief    
  • De aankoopmakelaar is op de hoogte van nieuw aanbod, al voordat het op funda staat
  • De aankoopmakelaar onderbouwt zijn advies met hoogwaardige data en insights
  • De aankoopmakelaar doet de biedingen en onderhandelingen
  • De aankoopmakelaar helpt je te voldoen aan jouw onderzoeksplicht

Kortom: de aankoopmakelaar is een procesbegeleider, die op ordentelijke wijze tijdens het koopproces jou adviseert en begeleidt. Neemt werk uit handen (onderzoeksplicht!) en bespaart je een hoop tijd (juridische documenten doornemen, koopakte checken, lijst van zaken en vragenlijst checken op inconsistenties).   

Aankoopmakelaar Eindhoven staat je bij in dit hele proces. Hij kijkt met je mee, adviseert, is objectief en doet de biedingen en onderhandelingen namens jou.

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug