Over Ons

 

Hallo! Ik ben Philip Koene. Als jouw NVM Aankoopmakelaar behartig ik enkel de belangen van de koper en dus niet die van verkoper. Ik ben de professionele ‘vijand van de verkoper’ en/of diens makelaar.

De meeste makelaars in de regio Eindhoven werken zowel als verkoopmakelaar als aankoopmakelaar. Dat leidt vaak tot belangenverstrengeling.

Lees hier meer over het verschil tussen een aankoopmakelaar en verkopend makelaar. 

'Als Aankoopmakelaar werk ik alleen voor de koper.'

"Ik heb ervoor gekozen om in Eindhoven en directe omgeving alleen als nvm aankoopmakelaar eindhoven actief te zijn. Ik heb dus geen kantoor waar je kan binnenlopen om mijn huizenaanbod te zien, want dat heb ik immers niet. Wel ben je uiteraard welkom bij mij op kantoor aan de Parklaan 54 a in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie leg ik je dan uit hoe het kopen van een huis werkt en wat er allemaal bij komt kijken. ​Ook leg ik uit welke tarieven ik hanteer als aankoopmakelaar."  ​​

Eindhoven bruist!

Regio Eindhoven is een fantastisch gebied om te wonen en werken. Onlangs is Eindhoven uitgeroepen als stad nummer 1 voor expats. Jonge, hoogopgeleide en talentvolle mensen vinden hier makkelijk werk bij grote bedrijven als ASML, TNO en vele andere high-tech bedrijven. De kwaliteit van leven is goed, de huren zijn betaalbaar en de huizenprijzen zijn relatief laag vergeleken met andere steden in Europa. ​Eindhoven bruist!

Aankoopmakelaar Eindhoven is lid nvm

Boek een videocall voor een kennismakingsgesprek

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug