Aankoopmakelaar Eindhoven specialist voor kopen van huis

Aankoopmakelaar voor Eindhoven

NVM aankoopmakelaar Eindhoven behartigt enkel de belangen van de koper en dus niet die van verkoper. Wij zijn de professionele ‘vijand van de verkoper’ en/of diens makelaar.

De meeste makelaars in de regio Eindhoven werken zowel als verkoopmakelaar als aankoopmakelaar. Dat leidt vaak tot belangenverstrengeling.

NVM Aankoopmakelaar Eindhoven werkt alleen voor de koper!

"Ik heb ervoor gekozen om in Eindhoven en directe omgeving alleen maar als nvm aankoopmakelaar eindhoven actief te zijn. Ik heb dus geen kantoor waar je kan binnenlopen om mijn huizenaanbod te zien, want dat heb ik immers niet. Wel ben je uiteraard welkom bij mij op de Parklaan 81 in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie leg ik je dan uit hoe het kopen van een huis werkt en wat er allemaal bij komt kijken. ​Ook leg ik uit welke tarieven ik hanteer als aankoopmakelaar."  ​​

Eindhoven, de stad voor expats

Regio Eindhoven is een fantastisch gebied om te wonen en werken. Onlangs is Eindhoven uitgeroepen als stad nummer 1 voor expats. Jonge, hoogopgeleide en talentvolle mensen vinden hier makkelijk werk bij grote bedrijven als ASML, TNO en vele andere high-tech bedrijven. De kwaliteit van leven is goed, de huren zijn betaalbaar en de huizenprijzen zijn relatief laag vergeleken met andere steden in Europa. ​Eindhoven bruist!

lid nvm