Bieden op een huis

Bieden en Onderhandelen

Wij onderhandelen met de verkoopmakelaar niet alleen over de koopsom. Maar ook over bijkomende ontbindende voorwaarden, zoals financiering en een bouwkundig onderzoek. En over eventueel over te nemen roerende zaken.

Hiermee voorkom je nadelige, onvolledige en halve afspraken. En daarmee juridische problemen achteraf.

Bod doen

Een bod moet zorgvuldig worden opgesteld en geformuleerd. Dat doet de aankoopmakelaar in samenspraak met jou. Hij bespreekt met jou vooraf de voorwaarden van het bod. Krijg je een tegenvoorstel? Dan ben je pas in onderhandeling!

Onderhandelingen moeten ordentelijk verlopen

De onderhandelingen moeten ordentelijk verlopen, dat is de verantwoordelijkheid van de verkoop- en aankoopmakelaar.

Het onderhandelen en afhandelen verlopen soepel en snel als jij Aankoopmakelaar Eindhoven inschakelt.

Daarmee voorkom je  juridische problemen.

Nadat overeenstemming is bereikt, wordt de koopakte opgemaakt.

 

Bod bij inschrijving

In Eindhoven inmiddels een bekend fenomeen: een bod doen bij inschrijving. Dat betekent dat geïnteresseerde kopers de gelegenheid krijgen om schriftelijk een uiterst bod te doen. De verkoper/makelaar organiseert eerst een kijkdag waarop je naar het huis kan komen kijken. Meestal in een beperkt tijdslot van een of twee uur. Dat verhoogt de druk op kopers, omdat die zien dat er meerdere kapers op de kust zijn.

Wil je meer weten over hoe het bieden bij inschrijving gaat? Neem dan contact op met Aankoopmakelaar Eindhoven of laat een terugbelverzoek achter.

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug