huis kopen waalre

waalre dorp marktplein

Huis kopen in Waalre

Een huis kopen in Waalre? Daar krijg je geen spijt van! Waalre is een heerlijk dorp om te wonen. Bosrijk en nabij alle voorzieningen.

De High Tech Campus en ASML is voor veel werknemers een kwestie van 10-15 minuten op de fiets. De uitvalswegen A2 / A67 zijn goed bereikbaar, net zoals het centrum van Eindhoven.

Huizenprijzen in Waalre

De huizenprijzen in Waalre zijn vergelijkbaar met die in Eindhoven. Ook in Waalre is er veel concurrentie tussen kopers en is het aanbod niet in evenwicht met de vraag.

Tussenwoning

Gemiddeld kost een tussenwoning in Waalre €255.000,- Deze zijn erg snel verkocht, binnen zo'n 18-38 dagen. Er zijn er in het eerste kwartaal van 2019 slechts 7 tussenwoningen verkocht. Dat is relatief weinig, het heeft waarschijnlijk met de periode van het jaar te maken. De koopsommen lagen zo'n 1.7% boven de vraagprijs. Met andere woorden er is overboden.

Heb je een huis gezien in Waalre en wil je een bod doen? En wil je daarover sparren met onze aankoopmakelaar? Neem gerust contact op. Wij kunnen ook een gratis zoekaccount voor je aanmaken. Dan krijg je nieuw aanbod van huizen nog voordat het op funda staat.

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug