Huis kopen

HUIS KOPEN IN EINDHOVEN EN OMGEVING

Wil je een huis kopen in Eindhoven of omgeving? Dan komt een aankoopmakelaar die de regio en markt kent goed van pas. Bij Aankoopmakelaar Eindhoven ontvang je advies en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Zo maak je meer kans om een huis te kopen in Eindhoven, tegen een goede prijs.

EEN HUIS KOPEN IN EINDHOVEN IN 5 STAPPEN

Als aankoopmakelaar begeleid ik je bij elke stap in het kopen van je nieuwe huis in (regio) Eindhoven. Zo vraag ik bij de verkopend makelaar alle relevante stukken op. Denk aan plattegronden, het energielabel, de vragenlijst en lijst van zaken. Ook geef ik advies over de waarde van het huis en een daarbij passend bod en onderhandel ik over de voorwaarden. Een huis kopen in Eindhoven met Aankoopmakelaar Eindhoven verloopt zo:


1. BEZICHTIGING

Heb je een huis op het oog? Samen gaan we naar de bezichtiging. Ik kijk goed met je mee naar o.a. de bouwkundige staat, het onderhouds- en afwerkingsniveau, de ligging en locatie.

 

2. WAARDEBEPALING

Nadat we het huis (of appartement) hebben gezien, doe ik een waardebepaling. Je krijgt advies over de marktwaarde (reële waarde) en de hoogte van het bod. Ook bespreken we bijbehorende (ontbindende) voorwaarden. Denk hierbij aan een voorbehoud van financiering of verkoop van je eigen huis en een bouwkundige keuring.

 

3. BIEDEN EN ONDERHANDELEN

Spannend, tijd om het bod uit te brengen! Maar geen zorgen, dat doe ik voor je. Ik onderhandel behalve over de koopsom ook over de datum van overdracht en de voorwaarden.

 

4. KOOPAKTE

Gaat de verkoper akkoord met het bod en de voorwaarden? Gefeliciteerd! Jij wordt de gelukkige, nieuwe eigenaar van het huis. Je tekent met de verkoper een voorlopige koopakte, die vervolgens naar de notaris gaat. Vanaf dat moment heb je 3 dagen bedenktijd. Je kan er dan binnen die tijd vanaf zien om het huis te kopen in Eindhoven. Hebben we gekozen voor een voorbehoud met bouwkundige keuring? Dan vindt deze meestal plaats binnen deze 3 dagen.

 

5. EINDINSPECTIE

Op de dag van de overdracht doen we samen de eindinspectie van je nieuwe huis. We controleren of het huis nog in dezelfde staat is als op het moment dat je het kocht. Daarnaast noteren we de meterstanden. Ook de verkoper en verkoopmakelaar zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Alles in orde? Op naar de notaris! Daar teken je de akte van levering en de hypotheekakte. Van de verkoper krijg je de sleutels. Trek de champagne maar open, vanaf nu is het huis van jou!


HUIS KOPEN IN EINDHOVEN MET AANKOOPMAKELAAR EINDHOVEN

Een huis kopen in Eindhoven kan een uitdaging zijn. Met veel vraag en weinig aanbod kom je er moeilijk aan te pas. Bovendien betaal je al snel te veel. Of juist te weinig, waardoor het even kan duren voor je een huis gevonden hebt.

Als aankoopmakelaar in Eindhoven ken ik de stad en omgeving op m’n duimpje. Wat zijn leuke wijken, maar ook realistische prijzen? Ik vertel het je graag.

Door goede contacten met andere makelaars in de regio ben ik als één van de eerste op de hoogte wanneer er nieuwe huizen in de verkoop komen.

En natuurlijk geef ik je een goed onderbouwd advies over de hoogte van het bod op de woning. Wanneer je op slag verliefd wordt op een huis, kun je namelijk geneigd zijn meer te bieden dan het huis waard is. Of sta je onvoldoende stil bij toekomstige kosten, bijvoorbeeld voor onderhoud. Als aankoopmakelaar help ik je dan ook vanuit een zakelijk oogpunt naar het huis te kijken.

Benieuwd wat het kost om samen met mij je huis te kopen in Eindhoven?

Bekijk hier mijn tarieven


GRATIS ZOEKOPDRACHT MAAKT EEN HUIS KOPEN IN EINDHOVEN MAKKELIJKER

Al op de hoogte zijn van nieuwe huizen in de verkoop voordat ze op Funda staan? Vul dan het woonwensformulier in. Met deze gratis zoekopdracht krijg je 6 weken nieuw woningaanbod direct in je inbox. Een huis kopen in Eindhoven wordt hiermee een stuk makkelijker!

 

 

Kennis
maken?

Laat het ons weten

Bel mij terug

We bellen je zo snel mogelijk terug