Aankoopmakelaar Nuenen

Aankoopmakelaar Nuenen

Voor een deskundige, ervaren en betrouwbare aankoopmakelaar in de regio Nuenen ben je bij Aankoopmakelaar Eindhoven op de goede plek. Samen met jou doen we de bezichtiging van het pand dat jou wel wat lijkt. Ook overleggen we samen hoeveel de vraagprijs zou kunnen zijn. Is deze eerlijk? Wij hebben een goede kijk op de waarde van het huis. Samen met jou komen we tot een passend bod. De ontbindende voorwaarden houden we hierbij goed voor ogen. We hopen natuurlijk dat de volgende stap al snel volgt. We onderhandelen over de koopsom, over de datum van overdracht en over de diverse voorwaarden. Soms is het ook nodig om op dit moment rekening te houden met de verkoop van je eigen woning.

Welkom bij aankoopmakelaardij Nuenen

Je bent welkom bij aankoopmakelaar Nuenen. Wij verkopen zelf geen woningen. Daarvoor moet je dus zeker niet bij ons langskomen. Toch ben je van harte welkom aan de Parklaan. De koffie staat klaar. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt uitgelegd hoe het kopen van een huis of appartement in zijn werk gaat. Wil je meer weten over onze tarieven? Ook die vertellen we als je bij ons langskomt.

Eerlijke tarieven bij aankoopmakelaar regio Nuenen

Onze aankoopmakelaardij in Nuenen en omstreken rekent eerlijke tarieven. Jij kunt zelf een keuze maken. Ga je voor het prestatietarief of voor een vast tarief? In ieder geval hanteren we het principe van no cure no pay. Koop jij geen woning aan, dan sturen wij je zeker geen rekening.