Aankoopmakelaar Helmond

Aankoopmakelaar Helmond

Zoek je naar een betrouwbare en deskundige aankoopmakelaar regio Helmond? Dan ben je bij Aankoopmakelaar Eindhoven aan het juiste adres. Wij staan graag voor je klaar als je in deze regio een huis of appartement wilt kopen. Vraag je jezelf af wat onze tarieven zijn? Het ligt eraan wat wij voor je kunnen betekenen. Je mag ook altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, maar je mag ook langskomen op ons kantoor. We schenken graag een bakje koffie voor je in.

Tarieven aankoopmakelaardij Helmond en omgeving

De aankoopmakelaar Helmond en omstreken rekent eerlijke tarieven. Hoe zit het met ons vaste tarief? Jij zag in Helmond een leuk appartement of een prachtige woning? Daar wil jij de komende tijd graag wonen? Is er sprake van een bod bij inschrijving of niet? Kom bij ons langs en we maken een afspraak voor een bezichtiging. Samen bekijken we het pand. We hopen dan natuurlijk een koop tot stand te brengen. Is dit succesvol, dan betaal je bij ons een vast tarief. Dit is te vinden op onze website. We hanteren hierbij het principe van no cure no pay. Lukt het niet met de woning, dan ben jij dus ook geen geld kwijt aan de aankoopmakelaar.

Prestatietarief van aankoopmakelaar regio Helmond

Je kunt bij onze aankoopmakelaardij in Helmond en omstreken ook kiezen voor het zogenaamde prestatietarief. We bezoeken in dat geval meerdere woningen samen met jou. We baseren het tarief op het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Hoe groter dit verschil is, hoe groter onze beloning. Van te voren spreken we wel samen een maximum bedrag af. Wil je meer weten over de werkwijze van Aankoopmakelaar Eindhoven? Kom binnenkort geheel vrijblijvend bij ons langs.